Wat biedt Toon Je Kracht aan?

Toon Je Kracht is breed inzetbaar. Doordat ik geen vaste locatie heb, kan ik overal ingezet worden. Dat betekent dat als u al een locatie heeft, ik daar naar toe kan komen en zo niet, ik een zaaltje kan afhuren. Daarnaast is er ook altijd een mogelijkheid om lekker buiten in de frisse lucht te trainen.

Al mijn programma’s zijn flexibel en kunnen in overleg, op persoonlijke vraag afgestemd worden.

Weerbaarheid- en zelfverdedigingscursus

Toon je Kracht biedt een weerbaarheid- en zelfverdedigingscursus aan voor jong en oud, man of vrouw. Dat houdt in dat er een cursus is voor een vrouwengroep, een mannengroep en voor een gemengde groep van jongeren en/ of volwassenen. In de specifieke vrouwen –of mannengroepen kunnen we ons nog meer focussen en afstemmen op de vraag van de deelnemers. Tijdens de cursus leer je in 8 lessen voor jezelf op te komen en waar nodig, jezelf te verdedigen. Voor meer informatie klik hier.

Workshops

Toon Je Kracht biedt flexibele workshops aan. Dat betekent dat ik mijn workshops kan aanpassen naar uw wensen. De workshops die ik aanbied zijn: weerbaarheid- en zelfverdediging, zelfverdediging, taekwondo en hanmudo. De tijdsduur van de workshops kunnen van 30 minuten tot 2 uur duren. Op deze manier kan ik altijd aan uw wensen voldoen. Voor meer informatie klik hier.

Toon Je Kracht Workout

Met de Toon Je Kracht Workout wordt u fit terwijl u zelfverdedigingstechnieken leert. In deze groepstraining wordt hard gewerkt, ieder op zijn eigen niveau. Door de leuke afwisselende oefeningen wordt er met plezier getraind en voelt het niet altijd zo zwaar aan. Na afloop heeft u een goede workout gehad waar u ook nog eens veel van heeft geleerd. Voor meer informatie klik hier.

Personal training

Met personal training geef ik u persoonlijke begeleiding in datgeen waar u meer aandacht aan wilt besteden (zelfverdedigingstechnieken, fit worden, afvallen). Het kan zijn dat u beter wilt worden met stoot -en traptechnieken en ondertussen ook een paar kilo’s kwijt wilt. Hier stel ik dan speciaal de trainingen op af en met persoonlijke begeleiding kan ik dan ook goed op de stoot -en traptechnieken letten. Op deze manier kan ik de lessen helemaal afstemmen op uw wensen. Voor meer informatie klik hier.