Cursus weerbaarheid en zelfverdediging volwassenen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus weerbaarheid en zelfverdediging volwassenen

mei 12 @ 18:30 - 19:30

Wat gaat u doen tijdens deze cursus?

Omdat weerbaarheid en zelfverdediging in mijn ogen even belangrijk zijn, zullen we tijdens de cursus er even veel aandacht aan besteden. Om weerbaarder te worden kunt u letten op uw lichaamstaal. Hoe staat u, zijn de schouders recht of hangen ze naar voren? Heeft u een open of gesloten houding en gebruikt u bewust oogcontact of niet? Daarnaast kunt u ook letten op uw stemgebruik en ademkracht. Durft u grenzen aan te geven en luistert u goed naar u zelf? Dit gaan we allemaal oefenen en doornemen tijdens de cursus. Door al deze vaardigheden te trainen verkleint u de kans om in vervelende situaties te komen.

Maar wat nou als u tóch wordt aangevallen? Of zomaar uit het niets wordt aangevallen? Hier gaan we tijdens deze cursus dieper op in. U zult op verschillende manieren leren los te komen van pols- en kleding grepen. Daarnaast leert u ook op een simpele manier los te komen van een verwurging en de basistechnieken van een stoot en trap. We zullen af en toe met meerdere aanvallers werken zodat u ook rustig kunt blijven in stressvolle situaties. Maar het belangrijkste van deze cursus is dat alles in een luchtige en veilige sfeer wordt gehouden!

Belangrijke informatie

  • De start van de cursus is op donderdag 12 mei.
  • De trainingsdagen zijn op: 12 mei, 19 mei, 26 mei, 2 juni en 9 juni.
  • Alle trainingen zijn van 18.30 – 19.30 uur.
  • De leeftijd is voor 18 jaar en ouder.
  • Het wordt gehouden in de zaal van Fagelstraat 1 in Nijmegen.
  • Trek iets aan waar je comfortabel en gemakkelijk in kunt bewegen (oud/ stevig shirt aangezien we ook pakkingen doen bij de kleren)
  • Zorg er voor dat je op tijd inschrijft want de maximale grote van de groep is voor 16 deelnemers.
  • De prijs voor deze cursus is €60,- in totaal. Wanneer je iemand mee neemt krijg jij €5,- korting.

 

Gegevens

Datum:
mei 12
Tijd:
18:30 - 19:30

Locatie

Fagelstraat 1
Fagelstraat 1
Nijmegen, Gelderland 6524CD Nederland